Jeg vil LEVE efter arbejdslivet

KÆRE BORGELIGE DANMARK.

Nick er 27 år og havnearbejder. En ung mand med masser af kræfter og energi. Nicks job er meget fysisk krævende og skiltet på billedet viser, hvor længe Nick og hans kollega skal være på arbejdsmarkedet.

Nemlig indtil de er 74,5 år!! Er det rimeligt?? Er det holdbart??

En stor del af befolkningen har et job som er fysisk hårdt. Rengøringsassistenter, håndværkere, lagerarbejdere osv. For få år siden kunne en arbejdsmand/kvinde vælge at gå på efterløn som 60-årig. Det var der politisk tilslutning for. Hvordan er det blevet sådan, at man fra politisk side bedømmer, at vi nu kan holde til 15 år mere på arbejdsmarkedet end tidligere??

Det er min holdning, at de penge der spares på pension istedet går til sygedagpenge, sagsbehandling og sygehusvæsenet for VI KAN IKKE HOLDE TIL DET……

Det er mit håb, at politikerne lytter til arbejderne, som på deres egen krop mærker når nok er nok.

Jeg glæder mig til at det forhåbentlig igen bliver muligt at leve både et godt arbejdsliv, men også et godt seniorliv.