Lyt til de unge

Det er efter min mening meget vigtigt at vi får de unge ildsjæle med ind i fagbevægelsen og får hørt deres meninger og historien om fagbevægelsen og den danske model.

Jeg møder en ikke-organiseret  ung kollega på arbejdet og vi får en snak om 3F og om at være organiseret, han siger at han har overvejet at melde sig ind i forbundet, men at han bryder sig Ikke om de sager der har været i medierne og derfor ikke vil melde sig ind. Jeg får en snak med ham og siger at det ikke har noget med 3F at gøre og siger at det ikke er 3F’s måde at arbejde på. Er næste ved at få ham overtalt.

Det er utroligt VIGTIGT at vi høre de unge og høre deres argumenter for at vælge fagbevægelsen og om hvor vigtigt det er at være organiseret, samt ved de mener der skal gøres for at vi får flere unge med på vognen.

Men det er vigtigt at vi på arbejdspladserne får de rigtige værktøjer, som kan bruges til at overbevise de unge til at organisere sig, for de er vores fremtid og vi har en pligt til at aflevere organisation og arbejdspladsen i trykke hænder.

Det er vigtigt for mig at få lyttet , samt forstået de unge, det er vigtigt vi som tillidsmænd får nogle redskaber til at håndtere de unge på arbejdspladsen inden for 3F.