Offentlig transport er for dyrt.

Hvis 2 personer skal fra vest til øst, er det billigere at køre i egen bil.

En veninde og jeg skulle en tur til København og tænkte vi tager toget. Fandt ud af at en enkelt billet fra Ringkøbing til København koster 407kr. Turen i bil kan gøres for samme pris, måske endda lidt mindre. Vel og mærke omkostninger til bro og brændstof. Rejser man 2 sammen er besparelsen så stor at der er til alle omkostninger. Jeg ville gerne rejse med tog, men ikke hvis det blev er væsentlig dyre end i egen bil. I egen bil gav måske parkerings udfordringer, men det gav også en frihed på rejsen. Så

kære transportminister, Benny Engelbrecht, vil du have mig til at tage toget på tværs af landet, hvis du gerne vil fremme den offentlige transport, så gør det hvor det giver mening. Gør det feks. i storbyerne, på rejser tværs af landet osv. Andre steder måske helt fjerne det og i stedet fremme den private transport. Her kan det gøres ved at hæve fradraget på kørt km, sænke afgiften på miljø rigtige biler.

Sæt priserne ned på offentlig transport, så valget bliver meget nemmere. Få flere rejsende i tog og busser, og væk fra vejene. Dette vi samtidig løse nogle af de trafikale problemer vi har visse steder i landet.