Toiletter nu!!!

Toilet – nej da gå om bag en busk

I sidste ude var jeg til Stormøde sammen med over 1000 andre buschauffører, der køre rutebus for de forskellige trafikselskaber i Danmark. Her kom det frem at der STADIG mangler toiletfaciliteter ved flere endestationer rundt omkring. Det samme hørte vi ved sidste Stormøde i 2018. Sig mig lige engang hvad pokker sker der for de firmaer, der ikke kan finde ud af at få bragt de toiletforhold iorden??? En mandlig chauffør kan til nød gå om bag bussen eller finde en busk, men en kvindelig chauffør gør det altså helst ikke, men prøver at holde sig og begrænse væskeindtaget, med de uheldige følger det kan medføre. Og ydermere har mange af mine kvindelige kollegaer en ”gæst” hver måned, der ofte kræver flere toiletbesøg i den periode. De kommende overenskomster kommer til at handle om Arbejdsmiljøet, og det er i den grad tiltrængt. Vi VIL IKKE blive ved med at høre om manglende toiletfaciliteter.
SE AT FÅ DET BRAGT IORDEN NU!!!