Hvorfor er det vigtigt?

Nu er det 2 år siden, at Tivoli Food Hall åbnede sine døre. Lige siden har der været 15 stadeholdere. som mener, at de ikke behøver en overenskomst. Det er mærkeligt, at Tivoli vil lægge hus og have til dette, især når de, som nægter at indgå overenskomst, gør det sværere for de andre stadeholdere, som har overenskomst der: Letz Sushi, Espresso House og Lobster Shack. Kære Tivoli, vi er i Danmark, hvor vi alle arbejder med en overenskomst. Så skal vi ikke finde os i, at store kæder og kapitalfonde ikke vil lave en overenskomst, fordi de så kan de snyde unge, som arbejder der og til en lavere løn, end der er normalt i Danmark. Og Tivoli, husk, at det er alle os, som er den arbejdende del af befolkningen, der holder Tivoli kørende. Derfor står jeg foran Tivoli Food Hall i dag.