Hvorfor holde for toget, når jeg ikke skal over banen.

Rigtig mange gange hvor jeg kommer fra øst og skal hjem til min bopæl i Ringkøbing, kommer jeg til at holde for rødt lys og tog, til trods at jeg hverken skal gennem lys krydset, eller over banen. Og jeg er ikke den eneste. Grunden er på Herningvej, kort før banen går Holmegårdsvej fra til højre, holder trafikken for lys eller tog, kan trafikken ad Holmegårdsvej, både ud og ind ikke lade sig gøre. På Herningvej er der tit flinke bilister som holder sådan at den trafik som kommer fra Holmegårdsvej, kan køre ud når trafikken alligevel holder stille. Rigtig fint når bilisten skal fra Holmegårdsvej mod Herning, og fra city ind ad Holmegårdsvej, men ikke når den skal fra Holmegårdsvej og ind mod Ringkøbing city, i det tilfælde kan det vel være et fedt om vedkommende holder på Holmegårdsvej, eller på Herningvej. Min pointe er at med den stigende trafik, er vejen ikke indrettet hensigtsmæssigt, i for hold til at får afviklet trafikken hurtigt, let og sikkert. En forbedring af forholdene vil jeg mene er både nemt, og kan gøres for et mindre beløb. En udvidelse af Herningvej på strækningen ud for anlægget ved at lave 3 baner, 1 inde fra byen mod øst, 1 fra øst ind i byen og 1 til trafikken som skal fra øst til højre ad holmegårdsvej, vil løse disse daglige udfordringer. Den eksisterende cykelsti kan lægges til vejen, og en ny cykelsti etableres i anlægget. Med de tiltag som sker i vores område, vil problemet sikkert ikke blive mindre i fremtiden

Så kære politiker i kommunen, fint at i vil udvikle, men husk at infrastukturen skal tilpasses sammen med.