Hvor er de gode historier fra Sundhedsvæsenet.

Jeg hører næsten dagligt historier om patienter der bliver fejlbehandlet og glemt i det danske sundhedssystem, men jeg hører aldrig succes historierne hvor folk rent faktisk får en god behandling og føler sig trygge. Det undre mig meget, for de historier findes i den grad også. En morgen i oktober måned bliver jeg ringet op, min far har fået nogle små blodpropper i hjernen og er på vej i ambulance til Aalborg Universitets Hospital, jeg skynder mig fra arbejde for at være hos mine forældre i den svære situation. Min far bliver scannet meget hurtigt og kommer i behandling, da han kommer op på afdelingen kommer der lynhurtigt en sygeplejerske og præsentere sig som kontakt person hvis vi skulle nogle spørgsmål. Da min far har lidt problemer med sproget bliver der også koblet en talepædagog på også meget hurtigt. Det hele kørte fuldstændigt uden problemer og alt klappede, der er ikke noget som helst at sætte en finger på. Vi er alle glade over at han er kommet godt igennem blodpropperne og efter nogle dage ser frem mod han skal hjem fra hospitalet, inden det kommer på tale skal han har foretaget en MR scanning for at de skal være sikre på at alt er ok. Men der bliver det konstateret, at han har kræft i bugspytkirtlen og det har bredt sig til leveren, der brød vores verden sammen, og vi skulle nu tage stilling til hvad der så skulle ske. Min far er efterfølgende kommet i kemo behandling også igennem den proces er alt kørt fuldstændig uden problemer. Meget venligt,sødt og kompetent personale, der har hele vejen har været tid til os, tid til de spørgsmål der har været og tid til tørstende ord. Jeg mener vi skal huske på at personalet i sundhedsvæsnet gør deres bedste hver eneste dag, de har ansvar menneskeliv og har meget travlt.