Uretfærdighed

Der er rigtig mange knalddygtige Sygehjælpere, men desværre er der også mange af dem der ikke længere får lov til at bruge den kompetence som de har opnået gennem et langt arbejdsliv.
Det er der mange grunde til, mange ledere kender ikke spor til de kompetencer de har eller uddannelsen i almindelighed.
Andet skyldes ændrede arbejdsgange og omstrukturering på arbejdspladserne.
Men uanset hvad årsagen er, så er det utilfredsstillende ikke at kunne få lov til at bruge sine kompetencer, at skulle ringe efter en social og sundhedsassistent for at en borger skal have dryppet øjnene, er fuldstændigt latterligt når man tidligere i sit arbejdsliv har udført sterilt sår pleje, passet kræftpatienter og mange andre ansvarsfulde opgaver.
Og det bliver der ikke lavet om på selv om man opponerer imod det, for sådan er det jo, det er tiderne, osv.
Kommunerne fattes penge, ja i nogle tilfælde er de så selv lidt skyld i det, ikke alle omstruktureringer er af det bedre, og prøv dog en gang imellem at hør på medarbejderne, der er rigtig megen god viden og ideer man går glip af, men man tager gerne konsulentfirmaer ind, som koster en bondegård, for at få lavet en rapport om hvad man kunne gøre anderledes, i min kommune fik vi for år tilbage lavet en Cowi rapport, hvor nogle medarbejdere Inc. Ledere blev interwievet, og det der efterfølgende stod i rapporten var alt sammen uden undtagelse ideer fra medarbejdere.
Så kære kommuner tag jer sammen i har guld gående rundt, hør på dem, de er fulde af ideer og de er innovative, fantasifulde, og ville blive meget bedre medarbejdere hvis de blev hørt.