Pia K og I andre på borgen – nu jeg er jeres chef skal vi lige have en snak om jeres kontrakt

Et kort øjeblik, da mine øjne faldt på overskriften i avisen.dk tirsdag den 12 marts > Pia K vil have opgør med politikernes frynsegoder < tænkte jeg, wauw !!! endelig en politiker der har fået øjnene op for uligheden mellem dem på borgen og alle os andre…. men så læste jeg artiklen og pludselig var alt retur til som det altid har været.

CITAT:Pia Kjærsgaard mener, at kløften mellem folket og de valgte har vokset sig for stor, men hun mener også at “folketingspolitikere er noget andet”:

– Det gør det så svært. De er ikke finere og bedre. Men skal vi sidde og kigge på en lægeattest? Det kan vi jo ikke. Derfor er det så kompliceret. Verden herinde er anderledes. Der sidder ikke en arbejdsgiver. Det er vælgerne, der er arbejdsgiver, siger Pia Kjærsgaard til Ekstra Bladet. CITAT SLUT

Det er vist den eneste stilling jeg kender til, hvor arbejdsgiveren ikke sætter dagsordenen for ansættelseskontrakten. Ja – vi vælgere kan komme med et borgerforslag, om ændring af div frynsegoder og berigende kontrakter med dertilhørende pensionsordninger på borgen, og disse borgerforslag er også blevet fremlagt politikerne, men de bliver også nedstemt hver gang. Så er alternativet at samtlige ca 4.000.000 danske vælgere står sammen og vælter regeringen, men det kommer heller ikke til at ske. Hvordan kan vi så ændre uligeheden mellem jer og os? 

Det er kun jer kære folketingspolitikere, som kan ændre jeres ansættelseskontrakt. Det er kun jer, som mangler at åbne jeres øjne, og se jeres kontrakt og frynsegoder fra vores side. Det er kun jer kære folketingspolitikere som kan forklare os hvad det er I gør der gør jer fortjent til at have disse vilkår som ligger så langt fra vores andres vilkår.