Den Politiske vej.

Udgivet

i

Jeg er gennem et stykke tid blevet opmærksom på at vores folkevalgte politikkerne svines til på sociale medier og i avisernes læserbreve.

Forleden på Facebook læste jeg en blog, hvor forfatteren har undersøgt vores 20 nuværende, ministreres erhvervs baggrund.

Tekst fra bloggen: 3 af regeringens 20 ministre har aldrig arbejdet en time i den private sektor. Efter en ofte beskeden uddannelse er de gået direkte til en tjans i den socialdemokratiske bevægelse, i fagforbundene eller til et job i den offentlige. Ministrenes begreber om det private arbejdsmarked er altså yderst teoretisk.

Altså vores nuværende ”røde” ministre er beskeden uddannet.

Havde det været 20 ”blå” ministre havde teksten været den samme, bortset fra at de havde været akademiske uddannet, en stor del ville havde læst Statskundskab på universitetet, for derefter at gå ind i politik.

Men lad os for en stund glemme hvilke politiske partier der regerer og ikke regere, men derimod koncentrere os om dét at være politikker som helhed.

Den omtalte Facebook blog følges op af en række personer, der mener at stort set alle politikkerne på Christiansborg er uduelige og skulle sparkes ud

Hvad kan vi gøre ved det? 🤔

De fleste vil nok sige, det er dig selv der bestemmer når du sætter dit kryds og svarene vil være, de er jo lige uduelige alle sammen, så det er lige meget.

DU kan faktisk gøre noget ved det, opskriften er simpel, i stedet for at bruge tiden på at svine, nedgøre og latterliggøre vores politikere, kan DU gå ind i politik.

Start eventuelt med at melde dig ind i et politisk parti, meld dig som kandidat til byrådet eller kommunalrådet, så er du i gang.

På Christiansborg vil partierne rigtig gerne have ”almindelige” ”virkelige” mennesker fra det ”virkelige” liv derude i landet, du skal bare i gang med at arbejde for det.

Så vil du med dine mange års erfaring på arbejdsmarkedet, kunne få indflydelse. 🙂

I stedet for kun at brokke dig, over dem der har valgt at arbejde 80 timer om ugen på og omkring Christiansborg, og altid være til offentligt skue for folk som vil finde hullerne i osten.

Måske vil du bare forbeholde dig retten til at være sur ☹️ (det er også en ret, i et demokratisk samfund), men vil du virkelig gøre en forskel, så gør noget ved det og meld dig ind i det parti du tror mest på.

Hvis bare halvdelen af dem der har skarpe meninger på sociale medier, virkelig ville gøre noget politisk, kunne Christiansborg faktisk komme til at afspejle vores samfundet.                

Det er ikke Martin 😊

Jeg har en god kollega der har taget tyrene ved hornene, Martin stillede op til sidste kommunalvalg, han blev ikke valgt ind, men jeg kan garantere at han ikke har givet op💪

Det er en dejligt at snakke politik (uanset om man er enig eller ikke), med en som faktisk gør noget.

HVIS DU VIRKELIG MENER DET, SÅ GØR NOGET VED DET.

Tags


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *