Støt overenkomsterne og bevar din 6. ferie uge, retten til barsel og retten til sygeløn.

Hej derude jeg har lige et par gode tips: har i nogensinde oplevet at jeres chef/ mester har foreslået i skal have mere i sygeløn, mere ferie eller ret til barsel? Selvfølgelig har i ikke det! det er nemlig jeres overenskomst der giver jer retten til det, så den skal vi jo selvfølgelig passe på 🙂 Hvordan gør vi så det? det gør vi ved at bakke dem op som har lavet den, for ellers eksistere den ikke mere 🙁

og hvis i er i tvivl om hvem i skal bakke op, så gå ind på lo.dk, ftf.dk, ac.dk eller spørg mig og se hvilken fagforening du hører til.
Og lige et ekstra guldkorn:) dem der står i “gule fagforeninger” har ingen overenskomst og dermed ikke ret til den 6. ferie uge, ingen ret til barsel og ingen sygeløn osv. De gule fagforeninger er Krifa, Det faglige hus, Ase, og de frie funktionærer.
Selv tak for hjælpen:)