Ekstrem sundhedsfare midt i København

Metrofirmaet Trevi bruger maskiner uden partikelfilter

I hjertet af Frederiksberg ligger der en idyllisk oase kaldet Axel Møllers have, der er områder med plads til hunde, legepladser for børn samt bænke man kan sidde på alt imens man nyder de flotte træer og blomster i haven.

Men idyllen er kort, fordi det kun er 30 % af haven der stadig er der, resten er en byggeplads hvor man er ved at bygge en af mange metrostationer i København og Frederiksberg kommuner.

Byggeriet styres af det statsejede ”Metroselskabet”, ”CMT Copenhagen Metroteam” og sidst men ikke mindst  ”Trevi Foundations Denmark” sidstnævnte vil skide på alt hvad der hedder love og regler i Danmark og gør det til stadighed.

http://politiken.dk/indland/ECE1802193/metrobyggeriet-saetter-rekord-i-daarlig-sikkerhed/

Kendetegnet er et 4 meter højt grønt hegn, en infernalsk larm samt de 30-35 meter høje borerigge Soilmec SR-100.

Og netop disse maskiner SR-100 bruger ca. 1100 liter dieselolie på en arbejdsdag på ca. 11 time.

Ingen af maskinerne er udstyret med partikelfiltre selvom det i udbudsmaterialet på byggeriet blev slået stort op at alt på byggeriet af den nye metroring  ”city ringen” ville foregå på den mest optimale måde i henhold til miljøet.

Det beviste man jo tydeligt i Axelmøllers have efter klager fra naboerne ved at opstille endnu en borerig af samme type SR-100, så vi nu er oppe på et forbrug af 2200 liter dieselolie om dagen (dette er uden alle de andre maskiner på byggepladsen).

Lige et lille regnestykke

Hvis man tager en diesel bil der kører 20 km/l tager de 100 meter nabobygningen til byggepladsen er, ender man op med at det svarer til 220.000 køretøjer der passerer de 100 meter i løbet af en arbejdsdag.

2 Maskiner er selvfølgelig en fordobling altså 440.000 køretøjer på en arbejdsdag ud over den alm. trafik

Hvem skal fortælle børnene at de har fået lungekræft? for det er jo ikke sikkert at forældrene kan gøre det, De kan jo være skredet i svinget først?

http://www.cancer.dk/Nyheder/nyhedsartikler/2012kv2/IARC-diesel.htm

Det vil sige at udover at skulle leve ca. 55 timer der er max arbejdstid ”der i øvrigt konstant bliver overtrådt ”i forfærdelig støj og uro, skal man nu også tolerere en enorm luftforurening omkring det sted man bor og hvor børnene leger i resten af haven.

Tænk at ikke kunne stille de små ud i barnevognen på gaden eller haven for at sove, uden en risiko for at barnet tager alvorligt skade!

http://nyheder.3f.dk/article/20121128/NYHEDER/121129937/2140/NYHEDER

Men men men……..

Men Axel Møllers have er langt fra det eneste sted i København der chikaneres af dette byggeri, andre steder er rør og kroge fra kraner fløjet ind i gennem de knuste vinduer med fare for beboernes liv, og andre steder igen revner bygningerne simpelthen.

Det største problem i alt det her er at det Italienske firma Trevi er fuldstændigt ligeglade med alt hvad der hedder love og regler i Danmark eller Danmark i det hele taget, det bringer tankerne tilbage på IC4 skandalen, som jeg er sikker på er ved at gentage sig lige nu.

Personligt mener jeg at der skal laves love og regler for de udenlandske firmaer der kommer til Danmark før de kommer, de skal skrive under på at de vil overholde arbejdsmiljølovgivningen, miljølovgivningen, loven samt overenskomsterne inden for det fagområde de opererer i.

Men virkeligheden er en anden, Trevi har På kun et halvt år opnået en Danmarksrekord i påbud fra arbejdstilsynet som næppe vil blive slået.

http://arbejdstilsynet.dk/da/tilsyn/smiley/smileysogning-resultat.aspx?&companyname=trevi+foundations+denmark&enhedstype=p

Et partikelfilter fjerner 90 % af de livsfarlige partikler………………………………………………………………