Dårlige reklamer for fagforeninger

Jeg har de sidste mange uger, kørt frem og tilbage til min skole i Viborg. Her ynder jeg gerne at kunne side og høre radio. Men jeg bliver rent faktisk rigtig skuffet og ked af at, høre de forskellige fagforbund reklamere for sig.

De “gule” foreninger reklamere med hvad de kan tilbyde og hvor billige de er. Det er der som sådan jo ikke noget galt i, men … så er det at den næste reklame og den kommer ALTID lige bagefter de gules reklame. Ja der kommer en reklame fra et LO forbund, og det eneste der kan siges i denne reklame er; Hvad de gule ikke kan.

 Hvad de “gule” ikke kan.

Ikke noget med hvad et  LO forbund er beder til eller noget der sælger det forbund, næ nej det handler kun om at fortælle hvor dårligt de gule foreninger er.

Jeg mener ikke at Coca Cola går ud og fortæller i deres reklamekampange, hvad Pepsi gør forkert og ikke kan, eller at Libero fortæller om Pampers er utætte og ikke sider ordenligt.

Jeg vil gerne opfrodre LOs forbundene til at slå på, hvad det er man har krav på, og hvilken muligheder man har,  hvis man er medlem af et anderkendt fagforbund og ikke slå på “de gule”