hvorfor må jeg ikke få en chance på arbejdsmarkedet Lars Løkke?

Må jeg ikke få en chance på arbejdsmarkedet Lars Løkke?

 

Lars Løkke Rasmussen, vil som bekendt satse på nulvækst. Det vil ifølge beregninger fra finansministeriet koste i hvert fald 15.500 jobs, og viser desuden at nulvækst frem mod 2020, koster 32.000 offentligt ansatte mere end planlagt.

Det betyder at rigtig mange af mine kolleger står for skud, når Lars Løkke svinger sparekniven. Det betyder for mit eget vedkommende at jeg nok ikke får en chance for at komme ind på arbejdsmarkedet. Jeg er uddannet pædagogisk assistent, og jeg har gået ledig siden november 2014. Jeg har søgt MINIMUM 2 jobs om ugen, og får stadig afslag på afslag. Med Lars Løkkes sats på nulvækst, er mine chancer for at komme ind på arbejdsmarkedet, endnu mindre end de er nu og så ser det ikke ud til at jeg har jeg ikke en chance!

For alle mine kolleger, og de andre ansatte som skal lide under Løkkes sparekniv, får det også kæmpe konsekvenser. For ikke alene vil de så stå uden job, og dermed uden indtægt, de vil også blive ramt personligt. At blive fyret koster både samfundet, men også det enkelte individ. For samfundet betyder det at alle de fyrede er nødt til at få overførselsindkomst i den tid de er ledige, og dermed skader det samfundsøkonomien. I øvrigt vil det betyde at det personale som så skal arbejde uden deres kolleger, skal løbe endnu hurtigere. Det er MEGET vigtigt at understrege, at det ALDRIG vil kunne lade sig gøre for de ansatte at løbe hurtigere end de gør nu, og samtidig skulle gøre deres arbejde som de skal. For det enkelte individ, har det konsekvenser for det psykiske helbred og vil skade selvtillid og selvværd, for bare at nævne lidt af det, som nulvækst rammer hos den enkelte.

Nu skal man ikke være raketforsker, for hurtigt at regne ud at nulvækst altså ikke gavner nogen, og at det heller ikke fremmer noget som helst!

Jeg kræver svar fra Lars Løkke: HVEM AF MINE KOLLEGER SKAL FYRES? OG HVORFOR MÅ JEG IKKE FÅ EN CHANCE PÅ ARBEJDSMARKEDET?