Så se at få lavet loven om i en fart og find pengene til meget mere tilsyn

Stress er en kæmpe udgift for samfundet og ødelæggende for virksomhederne men værst for familielivet.  Man kan jo ikke lige ansætte en ny mor eller far som er bukket under for dårlig ledelse.
Regering skal da have ros for at for engang skyld at sætte medarbejderne i fokus og prioritere arbejdsmiljøet, dårligt psykisk arbejdsmiljø kommer ikke frem i lyset med en leder som overvåger en samtale, da medarbejderne ikke tør at sige sandheden med risiko for at blive fyret eller jagtet af chefen bagefter.

Det vil også være med til at få rydde op i de mange mellemledere som ikke har skyggen af lederevner som heller ikke har nogen form for uddannelse i aftalesystem Den Danske Model og derfor opfinder deres egen regler, som afleder en masse uoverensstemmelser med medarbejderne.

De hårde besparelser gennem de sidste år på arbejdstilsynet begrænser mulighederne for overhoved at sandsynliggøre et tilsyn. Så drop skattelettelserne nu og giv os et rigtigt arbejdstilsyn tilbage.
De penge vil komme mange gange tilbage med færre sygemeldte skatteyder.

Så se at få lavet loven om i en fart og find pengene til meget mere tilsyn. #Dkpol #Arbejdstilsynet #Regeringen

http://www.arbejdsmiljoviden.dk/nyt/nyheder/2017/september/08_arbejdstilsynet-kan-fremover-frit-tale-med-de-ansatte-om-psykisk-arbejdsmiljoe