Er mit job ikke lige så vigtigt som ministerens?

Jeg synes at mine kollegaer rundt om i hele Danmark og mig selv inklusiv, fortjener anerkendelse og et klap på skulderen for den indsats, vi hverdag gør for et bedre velfærdssamfund.

Mit arbejde består af mange ting bl.a kommer jeg hos Hr. Jensen på 89, som bor alene ude på landet og sjældent ser sine pårørende. Jeg hjælper Hr. Jensen med at opretholde det, der giver ham livskvalitet i hverdagen. Hr. Jensen har diabetes og heraf et sår på foden. Jeg renser og plejer det sår, så han kan færdes socialt uden at blive afvist pga lugten og for at undgå at det vil ende med en amputation så han vil havne i kørestol .

Jeg synes at mine kollegaer og jeg udfører et vigtigt stykke arbejde, hvor vi gør en stor forskel. Men det er også et arbejde, hvor vi hverdag løber stærkere og stærkere – og mange arbejder overtid, og møder før ind, for at få det til at lykkes.

Jeg arbejder ude i virkeligheden og oplever at min tid hos Hr. Jensen bliver mindre, men at jeg alligevel skal yde mit bedste for at opretholde hans livskvalitet og sociale samvær.

Så jeg undre mig meget over hvorfor ministre og direktører, der i forvejen får en høj løn, gang på gang skal have mere i løn posen, når mine kollegaer og jeg ikke får det. Er mit job ikke lige så vigtigt?

Vi bliver anerkendt for vores arbejde af pårørende til de borgere vi kommer hos, men vi bliver ikke anerkendt af samfundet.

Jeg arbejder i velfærdsdanmark med mennesker – vi vil også anerkendes for det arbejde, der er med til at holder hele velfærdssamfundet kørende.