Nej Løhde, det er ikke min lockout

Ret vreden i den rigtige retning.

Jeg forstår der opstår bekymring omkring, hvordan hverdagen for vores børn, vores ældre og også os selv vil gå. Nu hvor fagforeningerne er blevet nødsaget til at udtage 10.000 til strejke.
Jeg bliver selv bekymret for min nieces skolegang, om hvor meget dyrebar læring hun vil gå glip af. Jeg tænker også på om det vil påvirke min mors sygdomsforløb. Bekymret for om hun stadig kan komme til sine konsultationer.
Jeg ved at fagforeninger har udtaget lige akkurat nok til, at arbejdsgiverne vil blive berørt, på sådan en måde at vi medborgeres liv bliver mindst muligt berørt.

Men…

Med Løhde og Ziegler i front, har KL stemt FOR en lockout. Kun Enhedslisten og SF stemte imod lockouten og dermed tog arbejdernes side. Selv Socialdemokratiet som ellers altid agerer som arbejderparti, stemte for.

Vi går nu fra fagforeningernes betænksomme 10.000 strejkende til arbejdsgivernes over 300.000 lockoutede, hvor der tydeligvis ikke tages højde for hverken de ansatte eller alle os andre i samfundet.
Arbejderne bliver anklaget for at være grådige, problematiske og usolidariske.
De kræver blot en løn der følger arbejdet, og ordentlige vilkår, som betalt frokostpause, så man kan være til rådighed hele tiden.

Arbejdernes sejr vil være hele samfundets sejr.

Kære Regering, KL og gule fagforeninger, det er JER der er grådige, JER der er usolidariske, JER der er langt fra den danske model, JER der skader vores samfund og derved JER der er skurken!

Så Regering, lyt til de der holder vores samfund kørende og efterkom deres ønsker om bedre løn og vilkår. Og kig på meningsmålingerne, hele 72,36% holder med arbejderne. Deres sejr er til vores alles bedste.

Det jeg vil sige er;
Det her er ikke min lockout!