Vores historie part 2

Lige nu får vi en masse spændende udfordringer…Læreplaner, sprogscreeninger, Vida projekt, desværre samtidig med at vi bliver skåret ind til benet. Det kan til tider være som at slå i en dyne, alt drejer sig om kroner og ører. Vi bliver behandlet som om vi ikke betyder så meget ” passe børn” hvor svært kan det være??

De dage, hvor det hele lykkes, hvor vi gennemfører en pædagogisk aktivitet, som er gennemtænkt og bagefter evalueret, flyver jeg hjem på en sky. Så elsker jeg mit fag.

Jeg har en oplevelse af, at politikerne griner af os når vi holder 1. maj, strejker eller afholder demonstrationer. Jeg vil så gerne give min stemme til kende, men det er desværre svært at blive taget seriøst, når man kommer med en kommentar på Politikkens hjemmeside og tilføjer ”pædagog” i feltet om hvilken profession man tilhører.

Som pædagog ved jeg hvad vuggestuebørnene har brug for af omsorg kontakt og stimuli, men jeg kan samtidig se, at det ikke er muligt at leve op til i praksis

Jeg søger denne uddannelse, fordi jeg ikke kan fortsætte som pædagog, hvis jeg ikke samtidig forsøger at ændre den hverdag vi har lige nu.

Jeg ønsker redskaber til, meget stærkere og tydeligere at kunne formidle hvad det er vores fag kan