Bevar din H2O Pædagog

Pædagoger er ligesom vand, der flyder, og slækker folkets higende omsorgstørst. Og når vores regering jævnligt påtvinger os en anden beholder at skænke os ud fra, antager vi blot en ny form men bevarer vores egenskab. Vi kan fryses ude fra den politiske prioriteret dagsorden, og relegeres til bunden af ligegyldighedens sø, men flyder blot kølig som is og op til top. Vi kan pålægges byrder og lade dem synke til bunds eller lade dem flyde ligeså. Når striden bliver for hedt og er værst, risler vi ned som regn og fra varmen lindrer. Fra forneden vander vi spiren og fylder dens skrøbelige indre. Som mennesket inden i er vand, flyder samfundet på os i ro og mag.

Vi er det hav hvor barnet dypper sin tå, og lærer at stå, at gå og opnå sin styrke og sejle fra H2O pædagog. Men inden i har vi lagt en fro, som vil gro af det vi har givet og vokse frem i livet. Så pas på at din lokale H2O Pædagog  har det godt, så han kan behandle dig lige så. For det er ikke andet han hellere vil, jeg håber du forstå. That was my story now it`s time for me to go.