Vinden vender i øst og tågen ruller ind over landet…..

Velkommen, tak fordi du kunne komme – eller ville komme.

 

Jeg har spekuleret meget over, hvordan jeg vil bruge dette rum og hvorfor lige præcis det jeg har på hjertet, er vigtigt for dig.

 

Jeg har ikke helt fundet ud af det endnu, men det er vel derfor vi er her.

 

Du er her vel, fordi du har en mening om pædagogfaget eller fordi du gerne vil have en mening – og så må du meget gerne få mine (red. meninger), især hvis du sidder i et byråd eller på Borgen.

Du må også gerne hvis du har en leder eller en god kollega, som du godt gider diskutere med.

Og meninger dem har jeg nok af – det er ikke sikkert, at vi er enige og hvis ikke vi er, må du meget gerne blande dig – lad det bedste argument vinde.

 

Men det er uhøfligt ikke lige at præsentere sig selv, så det vil jeg gøre.

Hej, jeg hedder Mette Lundstad, jeg er rundet det skarpe hjørne og er fyldt det der 30. Jeg er en passioneret bager, strikker og fritidsløber og er stor fan af Amerikansk fodbold.

Lige nu er jeg ret vild med: Cary Grant, skandinavisk børnelitteratur og weekender uden planer. Og er desuden forholdsvis nyuddannet fra pædagoguddannelsen i Odense.

Jeg har arbejdet i en vuggestue og er nu i et barselsvikariat i en børnehave.

 

Jamen så tror jeg faktisk vi er klar til komme i gang med det her blog.

 

Så endnu en gang tak fordi i kunne komme, vinden vender i Øst og tågen ruller ind over landet – så kommer Mary Poppins – og så kommer forandringerne (ps. Gæt hvad jeg var klædt ud som i Børneren)