Den dag jeg fik den fineste gave

Det er ved at være sommerferie og det minder mig om sidste år, hvor vi skulle holde afslutning med 3. klasserne. Det blev fejret med en overnatning på skolen. Fantastisk aften med de mest fantastiske børn.

På den dag for et år siden er det dejligt vejr – der er børn inde og ude, stemningen er god og umiddelbart ser det ud til at alle hygger sig. Jeg lægger dog mærke til at et enkelt barn holder sig lidt for sig selv, bruger sin mobil og hopper lidt rundt. Hun kan godt være lidt genert, så jeg vil lige give hende lidt tid inden jeg går derhen. Jeg holder lige lidt øje og så kommer hun hen helt af sig selv.

Hun trækker mig lidt til side og siger: jeg har noget til dig, hvorefter hun giver mig et blad fra en busk, og det var ikke bare et hvilket som helst blad. Det var det pæneste blad overhovedet, som hun havde udvalgt til mig.

Men hun havde planer om mere. Hun vil også gerne synge en sang for mig. Hun finder musikken på sin mobil, putter mobilen i tasken igen og så fremfører hun de næste 3 minutter og 36 sekunder “Believer” med Imagine Dragons med tydelig stemme, med dans og selv rappen er der styr på.

Det var så fin en oplevelse – en oplevelse, som jeg vil mindes hvert år, ret før  sommerferie med en glæde over at hun ville dele det med mig og med mindet om en fantastisk overnatning med en masse glade 3. klassere.

Den her episode var for et år siden, men heldigvis har der siden været mange af disse øjeblikke hvor jeg kan kan være  100% til stede i nuet, også selvom det måske kun er i 3 minuuter og 36 sekunder.