#AtVæreNogetForNogen

Indebærer i den pædagogiske praksis, at være en betydningsfuld, pålidelig, empatisk, tilgængelig og støttende voksen for børn.

Det indebærer ofte at lytte, forstå og reagere på børns behov, trivsel og skabe et positivt læringsmiljø, hvor de føler sig set, hørt og værdsat. Samt hjælp til at navigere gennem udfordringer og svære situationer. Guide og inspirerer børn til at forfølge deres drømme, til at være en ven, der støtter, trøster og giver et kram.

#AtVæreNogetForNogen handler også om at investere i relationer, bygge tillid og bidrage til børns trivsel og succes på både kort og lang sigt, samt at fungere som en rollemodel for positiv adfærd og værdier.

Det handler også om at skabe et inkluderende miljø, hvor alle børn føler sig velkomne og respekterede, uanset deres baggrund eller evner. #AtVæreNogetForNogen handler om at være en positiv kraft i børns liv og hjælpe dem med at vokse og blomstre på forskellige områder.

Kender du det?? – Ja det kender du helt sikkert og hver gang formår du at vise børnene at du har set dem og hørt dem. At de betyder noget og er værdifulde. At du tror på dem. – JA bare det smil de sender tilbage når de føler sig set og hørt. De overlever på den anerkendelse de får af mig og jeg giver mig gerne tid til at nå dem alle sammen.

SUPERHELT..? – det ved jeg ikke om jeg er. Det er jo ikke fordi jeg tager en kappe på og tror jeg er en helt! – jeg er bare Michael og helt almindelig.