Lotte Rods drømme er ikke nok, vi skal igang NU!

Den forsømte fritidspædagogik.

Lotte Rod siger at, det er nu, vi skal have gang i fritidspædagogik drømmene. Og lad os bare drømme sammen med politikerne på borgen. Det fint vi kan drømme om, hvor vi er om 10 år, men drømmene må og kan ikke være nok på nuværende tidspunkt. NEJ, vi skal da for dælen have udarbejdet fritidspædagogiske visioner for fritidsområdet, samt i hvilken retning vi skal i, NU. Vi kan simpelthen ikke vente på at politikerne har ”drømt” sig 10 år længere ud i fremtiden. 

Så hokus pokus fritidspædagogikken i fokus NU!! 

Fritidsområdet er noget særligt og kan noget særligt. Så lad os i fællesskab styrke fritidsområdet, fordi det skaber robuste, kreative og livsduelige børn og unge. Det er her børne- og ungdomskulturen vokser frem. Fritidspædagogikken er også med til at styrke børn- og unges fællesskaber på tværs af alderstrin og udvikler børn og unges personlige, sociale og praktiske kompetencer. 

Der er derfor behov for politisk opmærksomhed på fritidsområdet NU og ikke om 10 år…